lördag, september 26, 2015

Jaktledig i helgen…. då jobbar Henke…

Jaja, tänkte att det kan nog vara bra att ta igen all sömn som jag ligger back men vad händer när man kan sova så länge man vill. Jo man är pigg som en lärka när klockan är 8. Tvingade mig kvar i sängen och såg nyhetsmorgon och läste tidningen men sen blev det full huggning.

Åkte ner på stan och hamnade på Team Sportias konkursutförsäljning. Inte skulle jag ha nått men jag hittade Tretorn korta neoprenstävlarför 200kr så det blev varsitt par till mig och Henke. Sedan sålde de “mina” Salomonvinterkängor som kostat 1199 för 300kr så de kunde jag ju inte låta bli att köpa. I förra veckan hittade jag en mössa och den såldes nu till 40% reducerat pris å så köpte jag slalomsockar också. Kön var enorm! Tog 2 timmar att få komma fram och betala så jag orkade faktiskt inte gå nått mera på stan efter det.

Åkte istället till Iggesund och letade upp en ny tjärn där jag promenerade och tränade tjejerna lite. De fick dubbelmarkeringar på vatten på olika platser innan jag körde tillbaka mot stan. Handlade på Ica och stannade sedan och köpte lite höstblommor till krukorna på bron. Dammsög sedan huset innan Henke kom hem.

Var hungrig när jag kom hem så det blev en sen lunch innan jag planterade blommorna och dammsög. Phu vilken dag men ändå så härligt. Inga tider att passa!

När Henke kom hem gick vi en promenad och sedan lagade vi lövbiff med pepparrot och pommes. Mums! Lite chokladmousse blev det som efterrätt också.

Inga kommentarer: