måndag, september 07, 2015

Plötsligt händer det!

Ibland kan det de små sakerna få stor uppmärksamhet. Idag var en sådan dag för mig. Varje dag när jag åker hem från jobbet, både på lunchen och efter jobbet så måste jag passera en korsning med noll sikt. Måste köra ut halvvägs ut i vägen för att se nått. Bilar som då dyker upp får väja för mig eller så får man gasa och köra korsa vägen fort som sjutton. Det är dålig sikt som det är eftersom vägen svänger men de som bor i huset har dessutom ett stort buskage som hänger ut i vägen och skymmer.

Idag på lunchen när jag skulle åka hem var det helt plötsligt full sikt. Buskarna hade sågats ner vid backen. Äntligen! Känns mycket tryggar att köra den vägen nu.

Annars så var det dags för Kommunstafetten idag. Det var tänkt att jag skulle springa men eftersom jag hade så ont i skallen så bytte jag med en kollega och gick istället med stavar. Tror ändå att vi gick på rätt bra så jag skulle gissa att vi gick de 2 km på en 15-16 minuter.

Tyvärr vann vi ingen men det är en kul tillställning i alla fall…. Blev dock lite kall när vi väntade på prisutdelning och medan vi åt wraps. Tur att det bjöds på varm dryck!

När jag kom hem tog jag med hundarna på en promenad i skogen och hann precis tills det började regna. Somnade som en stock i soffan efter middagen.

Inga kommentarer: