torsdag, mars 03, 2016

En dippdag på matfronten

Idag var jag sugen på att gå ut och käka lunch med mina kollegor å det visade sig vara en riktigt bra idé. Vi gick på O´learys där det skulle vara Hjortfärsbiffar vilket lät gott. Det inte bara lät gott de var fantastiskt gott också. Hjortfärsbiffar med palsternackspuré och gräddsås smaksatt med enbär. Väldigt väldigt gott var det! Det visade sig att det även hade en kändis på lunch idag, Dan Ekborg satt nämligen vid bordet bredvid.

Åkte hem till hundarna efter lunchen och gick en promenad nere på täkterna. Efter jobbet drog jag direkt till Totohallen och tränade. Hade lyckats med konststycket att glömma tikskyddet idag också så det blev bara Vinna som fick träna en snabbis. Körde rutan, fotgående, sättande under gång och fjärrdirigering. Han var riktigt taggad och duktig!

När jag kom hem gick jag en skogspromenad så att Humla skulle kolla ut på nått också.

Henke skulle iväg och tacka av en kollega som slutar på jobbet så jag var chaufför. Skjutsade honom till Restaurang Texas och åkte sedan och käkade på MAX. Winking smile 

Väl hemma myste jag och Vinna i soffan framför Gåsmamman. Uppdaterade också datorn till nya Windows 10 och det verkar i alla fall än så länge funka bra.

Sötsuget tog över totalt på kvällen så det blev gottigott, onyttigt frossa ikväll så matmässigt har det varit en riktig förfalldag idag.

Klockan 22:30 ringde Henke så jag åkte och hämtade honom. Väldigt dimmigt hade det blivit då det småregnat lite på eftermiddagen.

Inga kommentarer: