onsdag, mars 30, 2016

Glasklart och nya hemsidan publiceras

Efter jobbet idag så åkte Henke på logemiddag och jag gick en kortis med hundarna men tog med mig apportkastaren så att hundarna skulle få jobba lite. Det var länge sedan det var skott i samband med arbete. La ut ett närsök och gick sedan till en plats på det gamla hygget. Satte hundarna och gick sedan ut och sköt och kastade en markering. Gick tillbaka till tjejerna och skickade Humla på närsöket. När hon hade kommit in så fick Vinna gå på markeringen. Gick mycket bra!

Gjorde om samma grej igen men denna gång var det Vinna som fick ta närsöket medan Humla tog markeringen. Stora problem med markeringen även idag.

Avslutade med att skjuta iväg en dummy långt! Gick tillbaka till tjejerna. Vinna fick ta den långa markeringen och Humla fick ta en avslutande dirigering till närsöket.

Konstaterande: Vinna sitter lugnt och tyst och utför jobbet bra. Humla ser inte längre markeringarna och gnäller vid skick.

Efter denna korta träningen gick jag hem och tvättade fönsterna invändigt medan maten gick klar i ugnen. Nu är alla fönster tvättade in och utvändigt och gardiner bytta där de skulle bytas. Skönt med lite vår!

Den  nya hemsidan som jag slitit med den sista tiden publicerades äntligen. Hoppas att allt funkar som det ska. Får testa ett tag och sen kan det kanske komma ytterligare några sidor.

vinnarens1

Inga kommentarer: