fredag, mars 25, 2016

Långfredag i Änga

Lugn men tidig morgon. Vaknade redan klockan 7 så jag steg upp och fixade med hemsidan. Den börjar äntligen bli klar. Nu ska den bara publiceras också... Hoppas kunna få till det till veckan.

När den biten var klart så käkade vi frukost, packade för en helg i Änga och gjorde en handlarlista. Tog hundarna på en promenad ner på isen. Nu börjar det vara blött i strandkanten så snart kommer man inte att kunna ta sig ut på isen. Kanske sista ispromenaden för i år vem vet...

När hundarna var rastade åkte vi till Änga men stannade till och handlade lite på vägen dit. När vi anlände hade Katarina och Jonas med barn redan anlänt. Vi tog en promenad medan barnen testade cyklarna för första gången i år.

Gick in och käkade våfflor med grädde och sylt, det är ju trots allt våffeldagen idag också. Påskharen var också med på  lunchen….

2016-03-25 12.58.48

Hur som helst så kände vi att vi kanske skulle vara ute lite mera så vi gick en promenad upp till Bergtäkten. Där fick hundar och barn rejäl träning genom att klättra upp för de branta schaktväggarna och springa och hålla koll på alla. Vinna blev helt förvirrad och alldeles uppstressad och skakig när jag sprang upp på kullarna, barnen hade gått åt ett annat håll och Henke ett tredje håll. Vem skulle hon hänga på?

Såklart blev det påskmiddag idag.

DSC_1385bDSC_1388b

Silltårta till förrätt, grillat till varmrätt och chokladkaka till efterrätt. Däremellan frossade vi alla i godis. Usch så onyttigt!

Lasses grillolja testades för första gången. Smakade bra!

DSC_1384b

De andra gjorde en rätt tidig kväll men jag satt uppe och kollade på tv en stund, fram till 01:30 närmare bestämt.

Vinna intog under kvällen en bra plats. Varför ska barnen sitta i soffan när Vinna kan… Winking smile

2016-03-25 16.49.26

Inga kommentarer: