onsdag, mars 11, 2020

Corona leder till inställda arrangemang

Många möten på samma gång. Hälsoskyddsträff i Gävle, Skype-utbildning förorenad mark och träff med fotbollsförbundet om konstgräsplaner. Alla mötena precis samtidigt så det blev till att välja…

Hälsoskyddsträffen kunde några kollegor åka på, förorenat mark träffen spelas in så den kan jag se senare så därför valde jag träffen om konstgräsplaner vilket kändes bra.

Eftersom träffen var nere på stan passade jag på att ta lunchpromenaden vid Lillfjärden. Tog chansen att gå en sväng själv med Esset dels för att just ha henne själv men också för att i lugn och ro se hur alla hundmöten fungerar och det fungerade alldeles utmärkt. När jag går med dem bägge två så går bägge bananas. Esset för att hon tycker att det är skitkul och därför hoppar på Vinna som spänner sig och ska dominera situationen. Blir inge bra!!!

Nu börjar även vi i Sverige begränsas med anledning av Coronavirusets framfart.

Jag skulle ställa ut Esset på lördag men den utställningen ställs nu in pga Corona. På lördagkväll skulle jag se Robert Gustafsson men även det arrangemanget ställs nu in eftersom regeringen tagit beslut om att sammankomster med mer än 500 personer förbjuds.

Henke var på loge ikväll så det blev en kortare promenad än vanligt ikväll. Istället åkte jag med in till stan och tankade bilen som jag glömt flera dagar i rad och nu var orolig för soppatorsk. Väl hemma blev det middag och sedan slappade jag framför tvn där de mesta handlade om Coronavirusets framfart och påverkan i samhället. Coronaviruset klassas från och med idag som en Pandemi.

Inga kommentarer: