tisdag, mars 31, 2020

Övning

Sömnlös natt men istället en väldigt aktiv arbetsdag då jag kände att jag fick massor gjort. Trots sömlös natt var jag heller inte trött så det kändes skönt.

Eftersom jag tagit på mig uppgiften att beställa lunch från någon lokal restaurang en dag i veckan så genomförde jag löprundan tidigare idag. Eftersom Vinna är hemma och Maggan är sjuk så blev det bara jag och Esset som genomförde årets första löprunda i skog. Även den precis 3,2 km som den andra som vi sprungit i bostadsområdet tidigare.

Maten idag kom från Strandpiren. Vi var 16 stycken som beställa olika rätter i form av Wallenbergare, fiskgryta eller svamprisotto och alla var mera än nöjda. Maten var verkligen jättegod!

Efter jobbet idag så blev det en promenad med tjejerna sen fick Esset göra om övningen som bägge hundarna fick testa igår. Hade ju sagt att jag skulle filma men igår var jag själv därför fick Esset göra övningen en gång till idag. Gick precis lika bra idag. Igår kom hon inte förstag gången jag ropade på henne men det gjorde hon idag annars såg det lika ut som igår.


Klicka här för att se filmen.

Vinna är lite lugnare idag men vi har fortfarande kompostgaller inomhus så att hon inte ska vara på Esset hela tiden.

Lyckades hålla mig vaken hela kvällen och gick och la mig vid 22:15. Somnade på några minuter, vaknade till en snabbis och konstaterade att klockan var 4 sen somnade jag om och vaknade först när min klocka ringde. Såååå skönt! Länge sedan jag sov en hel natt.

Inga kommentarer: