onsdag, mars 04, 2020

Snön vräker ner…

Jag försöker febrilt hålla uppe stigen på jobbet så att jag kan gå i skogen med hundarna på luncherna men nu är det lite kämpigt. Hundarna uppskattar dock snön som också innebär att jag gett dem lite mera frihet att få vara lös då snön hindrar dem (läs Esset) från att springa så snabbt och så stort (långt). Hon fick skutta ordentligt idag eftersom det var rätt tung snö eftersom det är plussgrader.

Jobbade på rätt länge idag medan Henke åkte hem till klockan 16 för att skotta. Trots att inte jag kom hem förrän efter 17 så höll han fortfarande på. Tog tjejerna på en promenad efter oplogad väg och hamnade då nere hos Jakobsson som höll på att handskotta med en liten spade. Det funkar inte med en liten spade och så här mycket snö och så stor uppfart som de har. Gick hem och skickade ner Henke med fyrhjulingen och gick sedan vidare med hundarna åt andra hållet en bit innan jag vände och gick ner till Jakobsson igen. Då hade precis Henke skottat hela deras uppfart till Magnus glädje.

När vi kom hem gjorde vi en god kycklingrätt med ris och sen somnade jag som vanligt i soffan efter att Henke gjort upp en brasa. Även hundarna sover gott på kvällarna tack och lov annars brukar ju Esset ha en förmåga att vilja ha aktivering på kvällarna.

Inga kommentarer: