fredag, juli 17, 2020

Full fart mot helgen

Började dagen med att Henke bytte vattenpump i husvagnen då den gamla uppenbarligen gått sönder och vi köpte en ny när vi var på stan igår.

I övrigt en lugn morgon och som vanligt började vi dagen med en långpromenad efter kärsleksstigen då hundarna även kunde bada. Kärleksstigen är en stig som går längst med Piteälven. En smal grusstig som är väldigt lämplig att promenera efter. Idag gick vi bort till en hamn i Skuthamn.

Efter promenaden åkte vi ner på stan och gjorde några ärenden igen och sen stannade vi på Pensionatet och käkade en pizza till lunch. Riktigt varmt och härligt väder.

Tog en sväng förbi Svartudden och sedan när vi kom till husvagnen förberedde vi för att grilla. Idag blev det grillade rostas, greksallad, pommes och chili-bea. Förutom mamma och pappa så kom Emil och Amanda.

Blev en trevlig kväll där även en arbetskompis till brorsan med hans sambo kom förbi och sedan Camilla anslöt. Hundarna var rätt slappa i sin "hage"

Emil åkte iväg till kompisar och Amanda åkte hem och vilade med huvudvärk en stund men vi övriga satt och surrade i många timmar och vädret visade sig från en bra sida.

När Steve och Anneli och mamma och pappa åkte så satt jag, Henke, Thomas och Camilla kvar och gjorde varma mackor när vi började bli lite hungriga igen. Blev en blöt och sen kväll. Tydligen gick vi inte och la oss förrän vid 02:30.

Inga kommentarer: