tisdag, juli 21, 2020

Hundarnas dag….

Efter en vecka i husvagnen utan mental träning så kände jag att hundarna skulle få sitt idag.

Henke fixade hemma och klippte gräset och målade taket i förrådet medan jag drog upp till skjutbanan. Gick först ut en 800 m långt spår till Esset och sedan ett 700 m långt spår till Vinna.

Tog sedan ut tjejerna och promenerade en sväng. Blev lite längre och snårigare än det var tänkt och fick dessutom med mig lite kantareller på kuppen.

När vi kom tillbaka till bilen var vi nog egentligen lite nöjda men spåren skulle ju tas. Esset fick börja och det hade jag noll koll på. Gick spåret utan att memorera det för att jag hade det ändå registrerat i appen men den kraschade 50 meter från slutet så det var bara att lita på Esset. Funkade fint för alla föremål hittade hon. Duktig flicka.

Vinna var märkbart trött men löste hela sitt spår också även om det blev en ringning vid en av vinklarna.

När jag kom tillbaka hem igen efter ett antal timmar hade Henke varit och fiskat nere i sjön. Vi åkte då och handlade och hann precis göra det innan det var dags för mig att åka iväg och träffa Anna på klubben för lite rally-/lydnadsträning.

Esset fick köra lite nya rallymoment och sedan startklass lydnad. Vinna fick köra liknande men var väldigt seg och trött. Blev nog lite mycket idag…

Väl hemma igen vid 19:30-tiden blev det Ceasarsallad till middag och sen såg vi sista delen av Maria Wern.

Inga kommentarer: