torsdag, juli 30, 2020

Träning och fix

Började dagen som vanligt med kaffe och nyhetsmorgon. Satte sedan igång och rensade och hängde in jackor i garderoben. Ni kan inte gissa hur många jackor jag har? Ca. 45!!!! stycken plus 7 västar. Ni förstår att det behöver rensas och att det tar lite plats.

Efter frukost rensade jag och sorterade skor. Finns några sådana också... Eller vad sägs om ca. 50 par inkl. stövlar, kängor, pjäxor och sandaler.. Å så har Henke ett antal jackor och skor även om antalet nog inte riktigt är lika stort som mina men han är inte såååå långt borta. Skulle gissa på ett 30-tal jackor och lika många skor.

Efter denna insats blev det en promenad med tjejerna sedan åkte jag iväg och tränade tillsammans med Göran och Zenitha. Blev en rejäl genomförare med vilt, vatten och passivitet. Trots att jag hade med kameran så hade jag lyckats lägga av mig den när jag körde Vinna. Hon fick ett viltsök, dubbelmarkeringar på vatten och en vattendirigering. Söket gjorde hon riktigt fint och levererade allt i hand. Dubbelmarkeringen började dåligt då hon var törstig och först bara gick ut och drack. Skickade om och då löste hon uppgiften utan anmärkning. Dirigeringen strulade men löstes.

Esset fick köra lite vatten och passivitet och sedan fick hon och Chimey busa. De fick avsluta med lite viltträning och den gick verkligen urkasst. Spontaniteten var lika med noll men jag tror att hon var lite för trött. En enda bild från dagen blev det.
Fika och sedan drog jag iväg och kollade en annan tjärn där jag brukade träna vid tidigare men inte varit vid på länge. Kollade bara till den och hade inte ut hundarna.

Väl hemma blev det lite telefonsupport med mamma och sedan middag med en krämig pasta med kallrökt lax. under tiden den blev kvar blev det sommarens första Mojito.

Vilade en stund efter maten och såg sedan en film och lite annat.

Inga kommentarer: