fredag, juli 10, 2020

Tänk… Sista dagen är kommen

Nedräkningen till semestern avslutas idag. En dag kvar, visserligen en ganska lång dag som det verkar. Först jobb på plats och sedan trängselkontroller i natt men sen så….

Jobbade på som vanligt och som vanligt var det massor "i sista sekunden grejer" som skulle göras men jag kände ändå att jag kunde checka ut lite tidigare än vanligt. Särskilt med tanke på att jag skulle iväg och jobba ytterligare några timmar i natt.

När jag kom hem blev det en kort sväng med vovvarna sedan åkte vi upp till skjutbanan och gick en långpromenad när Henke kom hem. På hemvägen åkte vi in till stan och hämtade hämtmat och sen sov jag faktiskt en stund då jag känner mig rejält trött.

Det var tur för när det var dags att åka och jobba kände jag mig pigg igen. Klockan 23:30  träffades jag och Stina på parkeringen och strax efteråt anslöt Sveriges radio som skulle göra ett reportage om våra nattillsyner.

Tillsynen gick bra. Några mindre brister noterades och en som behöver följas upp men i övrigt såg det bra ut. Kul också att så många medborgare kom fram och berömde oss för det arbete vi gör.

Klockan 01:30 kom jag hem så nu har jag officiellt semester. Blev sittande uppe en dryg timma sen var det hög tid att gå och lägga sig. Blir en tidig morgon i morgon....

Inga kommentarer: