lördag, juli 18, 2020

Sista dagen i Piteå

Blev en dag till i Piteå. Förmiddagen såg i stort sett ut som vanligt. Morgonen blev om möjligt ännu lugnare än vanligt med tanke på den sena och blöta natten innan. Tack och lov var jag i alla fall inte sängliggande och bakis.

Som vanligt en promenad med tjejerna efter kärleksstigen men sen blev vi mest sittande ute på gården hos Thomas.

Vi åt ingen lunch utan bestämde oss istället för att ta en tidig middag. Amanda hämtade mamma och pappa och jag och Henke åkte och hämtade kinamat till allasammans. Även Camilla anslöt och käkade kinamat med oss. På kvällen var vi också med på Annetts vinprovning. Blev lite rörigare än vanligt. Förmodligen för att vi satt ute, en bit från tvn och dessutom var det många tillbehör och flera viner. Dock genomförde Annette provningen mycket pedagogiskt och bra som vanligt.

Efter provningen satt vi och pratade en stund och sedan åkte alla iväg och vi gjorde en hyffsat tidig kväll som avslutades i husvagnen med Yatzy och 500.

I morgon blir det hemresa men vi skippar fjällvandring då vi ev har båtspekulanter som kommer och tittar på båten. Verkar dock vara ett osäkert kort och den ena som lät mest på har dragit sig ur….

Inga kommentarer: