måndag, juli 12, 2021

Återhämtning och packning

 Äntligen en första "semesterdag" utan några planerade aktiviteter men ändå en massa att göra men de kan jag ta i min egen takt.

Började dagen lugnt och skönt och sedan akte jag upp till skjutbanan och la två spår. Äntligen spårade Esset bra igen men fortsätter med motivationsgodis i spåret ett tag till i alla fall. Varannan markerad apport är en godis...

Vinnas spår blev lite tight men hon tuffar på som hon ska men missade en apport som dock visade sig ligga precis vid en annan sträcka så det var inte så konstigt. Hon "hittade" den efter spårslutet....

Efter spåret i värmen och torkan så stannade vi till vid Talgen. Kastade ut ett vattensök i det grunda vassvattnet och gick sedan och kastade störningsmarkering innan skicket på söket. När 3-4 apporter för söket kommit in så fick den andra hunden ta markeringen. Inga problem för någon av tjejerna. Esset fick hämta 4 apporter från söket och Vinna fick ta 3.

När hundarna var aktiverade och trötta så åkte jag och handlade inför Jämtlandsveckan. Råkade även följa med ett par napoleonbakelser med hem då det blev gott eftermiddagsfika och god efterrätt efter middagen som bestod av ribs och coleslaw.

På kvällen packade jag de lilla som jag skulle ha med och skrev packlista för maten. Resten av kvällen spenderades framför tvn.

Inga kommentarer: