fredag, juli 16, 2021

Resdag och 81 års-dags firande

 Vaknade tidigt efter en ganska kass natt. Blev frukost i vagnen då det blåste ordentligt idag och även om det var sol så var det kallt. Efter en promenad som jag genomförde med tjejerna under tiden som Henke fixade med vagnen så var det dags att säga Hej då för denna gången. Ännu en trevlig tur till "stugan" som även denna gången bjöd på fint väder.

Klockan 10 begav vi oss mot Piteå. Inledningsvis efter grusvägar och sedan efter smala inlandsvägar som bjöd på lugnt tempo och enormt lite trafik. Vi stannade till för en hamburgare i Glommerträsk vilket dock var ett misstag för det fanns bara ett ställe och det var enormt skabbigt.

När vi kom till Piteå så ställde vi upp husvagnen hos brorsan och gick en promenad med tjejerna innan vi packade oss iväg till Mamma och pappa. 

Pappa fyller ju 81 år idag men eftersom både vi och mamma och pappa ätit middag så blev det gravlaxsmörgås och Prosecco och sedan Blåbärstårta. Grattis pappa 81 år idag!



Kvällen slutade hyffsat i tid då vi alla var lite trötta och mitt huvud fortsätter att spöka. Blev inte ens lite yatzy i husvagnen innan det var dags att krypa till kojs.

Inga kommentarer: