söndag, juli 18, 2021

Shoppingdag och besök på Hildurs

 Idag fick vi med Thomas på en promenad bort till Skuthamn. Varje dag den här veckan har vi stött på harar. En på Thomas gård, en när vi passerade Furu, en vid grusupplaget vid Thomas gård. Esset blir som tokig när de skuttar iväg framför fötterna på oss.

Efter promenaden åkte vi till Hildurs tillsammans med Amanda och Johan. Hildurs är ett litet kafé vid ett torp vid havet. Ett enkelt fik med gott hembakat bröd och goda smörgåsar. Fiket ligger långt ute vid kusten, alldeles intill havet. Precis när vi ätit klart öppnade sig himlen och det började regna. 

På kvällen käkade jag, Henke och Thomas middag hos mamma och pappa. Det stod baconinlindade köttfärsbiffar med örtslungad potatis och örtsmör på menyn idag. Riktigt gott!!!

Thomas åkte hem lite tidigare men eftersom jag hade ont i skallen så blev det ingen alkohol för min del annat än ett glas mousserande när vi kom så det var inga problem att köra hem för mig när det var dags. Vi var hemma vid 23.30 tiden och då stupade jag som vanligt i säng igen.

Inga kommentarer: