onsdag, juli 07, 2021

Noll

 Så var det dags! Sista arbetsdagen före semestern. Bästa kvällen på året! Hela semestern framför mig och allt arbete avklarat.

Dagen blev dock hektisk! Full huggning rätt in i kaklet kan jag meddela!!! Vid lunch åkte jag hem till tjejerna och gick en sväng. Tror också att jag fick lite känningar efter gårdagens vaccination då jag vid fikat upplevde lite värk i lederna, framförallt vristerna och höfterna. Inge mycket men lite lätt värk. När jag kom hem på lunchen fick jag frossa å då var det 25 grader varmt. Jag tog två treo. käkade lunch och sen var den biverkningen borta. Klockan 16 stängde jag ner datorn för sista gången före sommaren. 

När jag kom hem gick jag en promenad med hundarna och passade samtidigt på att dela ut årsmötesprotokoll från vägföreningens möte. Henke fick idag sin andra vaccinationsspruta och blev kvar på jobbet lite längre än mig men när jag kom hem så hade även han kommit hem. 

Vi är båda ordentligt trötta så någon action blev det inte. Tanken var att vi skulle grilla choritzo men suget efter det var inte så stort. Istället tinade vi en förpackning Kalixlöjrom så att vi i alla fall skulle få en god förrätt. Vi öppnade också en flaska bubbel. Magiskt gott!!!


Fortfarande kände vi inget sug efter choritzo så åter igen rotade vi lite i frysen och hittade en liten bit oxfilé. Tinade den och gjorde "Club sandwich" och pommes istället. Mums!

Mätta och belåtna slog vi oss ner i soffan och då tog det inte lång tid förrän vi sov bägge två.


Inga kommentarer: