fredag, juli 09, 2021

Kursdag 2

 Sovmorgon, hundpromenad och sedan iväg till Norrbo för kursdag 2. Först var tanken att jag skulle köra en av Asbjörns hundar då vi skulle gå på linje och det skulle nog bli lite för mycket för Vinna. Under natten bestämde jag mig dock för att köra Vinna i alla fall. Då skulle jag vara mera avslappnad och för att inte ställa till det för övriga så fick hon gå kopplad. Med facit i hand kändes det som rätt beslut. Visst var hon taggad av alla loungers och skott och hade säkert knallat om hon inte varit kopplad. Å ja det kom ljud men kändes ändå som att jag kunde hålla det på en OK nivå och hon samlade ihop sig fint innan dagen var slut. Känns också skönt att Vinna fått göra något utmanande och nått som hon älskar även om jag vet att hon aldrig kommer till start på några fler prov.

En mycket varm dag har det varit då vi som sagt gick på linje med 4 bumperboys och en "basooka". Hundarna hade det jobbigt och lika så vi förare. På slutet var vi tvungen att ställas oss still på linjen på en plats där det var skugga. Idag kändes det som en riktigt bra träningsdag, igår var jag lite mera tveksam.

Även idag kom vi hem först vid 19-tiden. Vi lät hundarna gå ner och bada och sedan grillade vi choritzon och gjorde en sallad som vi åt till middag. Till efterrätt blev det Wienerbröd som vi gräddade precis innan vi åt dem.

Då Henke åkter i morgon och det blev bestämt att de ska ta med husvagnen. Ev ska vi åka vidare till Piteå också så allt skulle packas idag eftersom jag åker iväg redan 06:30 i morgon. 

Planerade, la fram, packade osv fram till klockan 23. Då var jag helt slut så jag stupade i säng. I morgon väntar en tidig morgon då klockan ringer 05:45.

Inga kommentarer: