lördag, juli 03, 2021

Värmebölja och altantvätt

 Direkt när vi steg upp idag så rensade jag ut allt från altanen och ställde ut möbler och annat på kräsmattan. Idag ska hela altanen skuras och då menar jag väggar, fönster, tak och takbjälkar, allt!!!

Frukost blev det såklart först men vid 10-tiden satte vi igång. Vi spolade och borstade och fejjade ända fram till klockan 16 men en kort paus för att grilla en choritzo till lunch. Hundarna var uttråkade och låg i skuggan och vi svettades men ändå skönt när man spolar vatten så då gör det inget att det stänker på en för det är bara svalkande och skönt.

När allt var klart blev det en promenad med tjejerna så att de fick bada men idag fick de ha vilodag så inget hundjobb. Kan vara bra med tanke på värmen.

På kvällen lagade vi sallad och satt ute och åt. Altanen blev så fin! Härligt när allt är rent och det vita trät är vitt och inte grått. 

Slitigt har det varit idag i värmen så det blev en lugn kväll framför tvn utan att egentligen titta på nått särskilt. I morgon väntar tidig morgon då Esset äntligen ska få gå kurs.

Inga kommentarer: