fredag, juli 02, 2021

Vattenträning och vinprovning

 En intensiv arbetsdag blev det idag. Full huggning hela tiden och dessutom en sväng in till jobbet för att fixa med en dator och dessutom förbi hamnen där en bil hade körts ner i hamnbassängen. Detta resulterade i flera samtal och en skrivelse vilket tog stora delar av förmiddagen. 

Lunchpromenanden med hundarna blev först klockan 13:30 men å andra sidan så hade de varit ute på gården eller i alla fall haft möjlighet att vara ute på gården hela dagen när jag var hemma. Det var riktigt varmt idag, 27 grader och  helt vindstilla så  det gick absolut inte att sitta utomhus och jobba.

Direkt när jag slutade tog jag med Esset till Lingarötjärnen där Göran, Zenitha och Anna också var med och tränade lite vatten i värmen. Henke gick en promenad till Drevis med Vinna så även hon fick bada men hon kändes seg idag. 

Direkt från hundträningen blev det full fart hem. Vinprovning med Grekiska viner stod på schemat och då passar det ju bra med Grekisk mat också. Saganaki med citron, grekiskt lantbröd med tsatsiki och oliver blev tilltuggen till vinprovningen som var en glad överraskning. Till middag grillade vi fläskfilé och åt greksallad och tsatsiki till den.

En riktigt intensiv dag så på kvällen fick jag såklart huvudvärk så jag gick och la mig tidigt och sov i stort sett hela natten fram till klockan 08:00. Härligt!

Inga kommentarer: