söndag, juni 15, 2008

Anmäld till Specialen och Bacchus

Vaknade och började störtblö näsblod. Det bara forsade och fast jag satt en tuss i näsan så fortsatte det och blödde upp flera tussar under nästan en timmas tid. Var också tung i huvudet så efter frukost la jag mig en stund och det visade sig dessutom att jag hade lite feber: 38,0 så jag bestämde mig direkt för att strunta i allt idag.

Duschade, satt vid datorn och passade på att anmäla mig till tollarspecialen samt betala detta. Nu är Neo anmäld till lydnaden och Humla till jaktprovet och utställningen. Egentligen hade jag velat starta på workingtestet istället men eftersom det verkar gå samma dag som lydnaden så blev det jaktprovet istället även om Humla inte alls är redo för Mästarklass.

Lite dåligt att en nybörjarhund inte kan stå kvar i klassen innevarande år när de erhållit ett förstapris. Man måste ju nästan ha ett pris för att överhuvudtaget få delta i nybörjarklass men man får altså inte ha ett 1:a pris. Så är det ju i verkligenheten men altså inte på tollarspecialen. Så Humla som precis erhållit sitt förstapris måste starta med hundarna i Öppenklass där hundar med pris i öppenklass och Elitklass deltar. Näväl, det blir en bra träning inför öppenklass, det är så jag ser det...

Nu gäller det bara att hitta boende... La ut en fråga på mailinglistan så får vi se...

Annars så tog vi med oss hundarna ut till Andsjärn på eftermiddagen. Det är ju en kort promenad men hundarna får rusa av sig och bada lite vilket passar dem alldeles utmärkt och det passade ju även mig eftersom jag inte ska anstränga mig så mycket när jag har feber.

Efter promenaden blev det hem till soffan igen. Då hade jag fått ett himla trevligt meddelande från Frida som har Humlas kullbror Bacchus. De hade tävlad lydnadsklass 2 och fått fina 183,5p, ett 1:a pris såklart och en 2:a placering. Stort Grattis!!!

Bingo, nu är boendet bokat och klart och vi kommer att bo på campingen på Gålö i en 4-bädds stuga, perfekt! Vilken himla tur! Tack Eva Nordenberg & Anna Fredriksson som hade en stuga över för oss...

Inga kommentarer: