söndag, juni 01, 2008

Utställning

Vaknade klockan 8 och åt frukost innan jag och Humla åkte iväg till Sjulnäs för att titta på lite tollare. Humla struntade jag i att ställa så jag var bra där och tittade. Det var riktigt skoj att äntligen träffa Neos uppfödare Birgitta och Bosse som har kennel Aha, har ju inte träffat dem sedan de levererade Neo till oss i juni 2001!!!

Fagerlands Röda Puma

Duck Tail´s Duc d'O av Luca "Guido"

Efter utställningen åkte jag och hälsade på Mårten och Zandra men det vara bara Mårten som var hemma. Satt och pratade en stund men efter en stund åkte jag till lägenheten och åt lite lunch. Tänkte hitta på ytterligare nått på eftermiddan men när jag kom hem till huset vid 15-tiden så slängde jag mig på soffan en stund och somnade så skönt så jag låg kvar tills mamma och pappa kom hem. Blev god middag med Pepparbiff och grekisk sallad.

Efter maten såg vi Handbollen som tyvärr resulterade i att Sverige inte kommer att spela OS eftersom de förlorade mot Island.

Senare på kvällen gick vi ut en promenad och hamnade hos Ulla och Lasse å där blir man alltid en stund. Kaffe och en Cognac blev det också... Så vid 23-tiden gick vi därifrån och promerade då ett varv runt området så att Humla skulle få rasta sig.

Inga kommentarer: