onsdag, juni 04, 2008

Slappardag

Idag blev det en riktig slappardag. Låg länge, fram till 9:30 och åt sedan frukost. Jag och pappa tog sedan en promenad efter stranden. På gräsplanerna var det full aktivitet i form av brännbollsturnering. Humla spatseradeomkring och vi kollade på bännbollen. Helt plötsligt var Humla borta, hon brukr ju inte försvinna? Jag ropade och då kommer Humla springande från stranden. Hon har nått i munnen och jag förutsätter att hon som vanligt hittat så dött. Hon kommer och lämnar av och då ser jag att det är två limpsmörgåsar med skinka Hehe, hon hade hittat någons matsäck!!! Sprang och lämnade tillbaka smörgåsar och lossades som ingenting... Tur att de var inplastade!!!

Annars satt vi ute och solade på framsidan och beställde sedan sallader när det var dags för lunch. På eftermiddagen tog jag en promenad runt slingan medans mamma och pappa städade lite.

Vi åkte sedan och handlade mat vilket tog ett tag eftersom det blev en hel del. När vi hade åkt hem med det och packat upp så åkte vi till Thomas och Maggan och åt pizza. Jag och Amanda satt sedan och spelade kort ett tag innan det var dags för dem att gå och lägga sig och vi åkte hem för att invänta Henke, Lasse och Birgitta som var på väg upp i bil.

De ankom klockan 22 och medan de gick lite husesyn så gick jag och Henke en promenad med Neo och Humla. Humla blev riktigt glad av att se Neo igen.

Inga kommentarer: