onsdag, juni 18, 2008

Skogspromenad

Idag blev det en riktigt mötesdag på jobbet. Började med att jobba lite som vanligt före fikat. Efter fikat började vårt personalmöte. Det höll på till klockan 11 så jag och Jonas hann gå ingenom lite inför eftermiddagen.

På lunchen var vi några stycken som gick ut och käkade på Thaien.

Efter lunch hann jag med lite jobb i ca en timma innan det var dags för mig och Jonas att gå ner för att ha intervju med 2 stycken potensiella aspiranter till tjänsten som kommunekolog. Jag hoppade in som representant för SKTF facket eftersom vår ordinarie representant var borta.

Blev två rätt långa intervjuer så jag blev kvar på jobbet till klockan 17:00.

När jag kom hem, efter att vi handlat lite (både mat och dryck) inför midsommar, tog jag hundarna med ut i skogen. Var länge sedan jag promenerade hemmifrån och ut till storskogen så det hade verkligen växt upp mycket sedan sist.

Blev en skön promand som avslutades över en täkt där det växte massor med stora blåklockor så regnhotet till trots var jag ju bara tvungen att ta några kort av vovvarna.


Mindre än 100 meter hemmifrån började det regna, typiskt, fick springa sista biten för att skydda kameran.

Efter maten åkte vi ner på Radjos med Gösta för att heja fram Sverige i Fotbolls EM. Hmmm gick ju verkligen inte nått vidare...

Inga kommentarer: