lördag, juni 14, 2008

Prova på dag

Idag var det dags för den kombinerade SSRK prova på dagen och tollarträffen för hälsingetollarna som vi kär för att se var det finns för intresse för att arrangera träffar i fortsättningen. Det var en hel del som svarat att de ville ha träffar men tyvärr bara en förusom jag och Sofia som kunde komma.

SSRK prova på dagen var det inte anmälningstvång till så där visste vi inte alls. Det blev inte heller så mycket folk, vi var nog 7 SSRK hundar ungefär.






Vi fikade och körde lite skojövningar och en lite apporteringsövning där hundarna skickades till en ruta med grejer fanns utlagda samt godis som störning. De hundarna hann få in på en minut fick de. Vissa hundar åt mest i rutan medans vissa hämtade in en hel del grejer...

Vädret var finnt till en början men en kvart före träffen var slut så började det regna och vi avslutade tillställningen och åkte hem.

Jag åkte då till klubben och tränade lite lydnad med Neo. Det mesta gick OK med fjärren är ju helt klart ett probelm... Stå till sitt är alldeles fär mycket frammåt.

När jag kom hem var jag rätt hostig så jag la mig en stund och lyckades så småning om somna. Vaknade inte förrän klockan 18 å då var det ju dags för fotbollsmatchen mellan Sverige- Spanien. Henke fixade in en pizza i ugn först som vi avnjöt till matchen

Inga kommentarer: