onsdag, juni 04, 2008

Lägenhetsvisning och stadstur

Idag blev det första dagen i Piteå för Henke, Birgitta och Lasse. Dagen började med att jag och Henke rastade hundarna efter frukost och dusch.

När alla var klara åkte vi för lite sightseeing i mamma och pappas nya lägenhet. Den är verkligen fin, ska bli kul att se hur det blir när den är inredd.

Mamma och pappa åkte sedan ut till stugan och fixade lite medans vi gick ner på stan och flanerade. Var in i några affärer men kan inte påstå att shopping var huvudsyftet med stadsbesöket, det var mera att visa staden. Efter en sen lunch kände vi oss nöjda så då åkte vi till huset och hämtade hundarna innan vi också åkte ut till stugan.

Har ju glömt att säga att det var rejällt varmt idag, runt 25 grader. Vi tog en promend längst stranden och vattnet var allt annat än varmt. Dessutom är det enormt lågt vatten nära 70cm under normalt så vi kunde gå omkring på botten långt ut utan att knappt bli blöt.







På kvällen fixade mamma och Birgitta middag som vi avnjöt på verandan. Blev en hel del vin också men kom ändå isäng i hyffsad tid, runt 01:00 tror jag.

Inga kommentarer: