söndag, oktober 28, 2007

Fortsättning på helgen

Idag fortsatte den effektiva men skön helgen med ytterligare en sovmorgon till 09:30 men eftersom klockan skulle ställas om så sparade jag ju en timme då klockan helt plötsligt bara var 08:30. Åt frukost och duschade och började sedan torka fönster medan Henke gick en sväng med hundarna. Torkade alla fönster invändigt, mellan och utvändigt. Skönt nu är det gjort men till våren måste verkligen fönstrerna kittas om för jösses var det rasade färg och kitt när jag torkade utsidan.

När fönsterna var färdiga åkte vi ner PÅ Kjelles och köpte Ljung och lite annat som vi sedan planterade i blomlådorna vid bron samt i en kruka vid trappen. När det var klart gick jag ut rundan på golfbanan igen. Blev en favorit i repris med hundträning på banan också.

Väl hemma blekte Henke håret på mig. Var tänkt att bli slingor men vi tog nog lite mycket hår för hela håret känns blekt. Jaja får se om jag vänjer mig eller om jag får boka ett besök hos frissan... Låter det bero några dagar så får vi se.

Mitt när vi höll på att bleka håret slog jordfelbrytaren av all ström i huset. Drog ut diverse armaturer och efter ett tag fick vi tillbaka belysningen men jag undrar vad det är som spökar. Svaret skulle komma i morgon...

Henke åkte sedan på innebandymatch medan jag gjorde klart håret och började göra biffar. Hade tinat 1,5 kg köttfärs som jag blandade med bl.a fetaost och soltorkade tomater. Stekte gjorde vi när Henke kom hem och sedan åt vi såklart några stycken till middag. Fick ändå så att det räckte till 2-3 middagar till samt ett par lunchlådor.

Efter maten klippte jag Henke men sedan tyckte vi att vi gjort tillräckligt för i helgen så då slappade vi några timmar framför tv innan vi kröp i säng

Inga kommentarer: