fredag, oktober 26, 2007

Nytt möte

Kom som vanligt till jobbet vid klockan 7. Redan klockan 08:30 kallades till ett nytt möte om "krisen". Trodde ärligt talat att förvaltningschefen skulle tvingas lämna "skutan" men han blir kvar till vidare... Han ska dock be de båda avdelningarnas personal om ursäkt, han ska reda ut det inträffade med avdelningscheferna och tills vidare lägga alla organisationsförändringarna på is. Nu gäller det att försöka återfå personalens förtroende samt få en fungerande ledningsgrupp igen. Jag kan inte se hur detta ska kunna ske men vi får väl se... Han ska i alla fall få försöka...

Idag har jag äntligen fått iväg skrivelserna till de HVB-hem som vi inspekterade i våras. På eftermiddan hade vi miljömöte så denna veckan har verkligen dominerats av möten. Förhoppningsvis blir det annat nästa vecka.

Efter jobbet var det dags att åka upp i skogen för en joggingrunda igen. Går fortfarande tungt på joggingrundorna men jag tror att det mest är psykologist för det har ju gått bra att springa 3ggr i veckan i snart 3 månader så varför skulle det helt plötsligt börja gå tunt nu? Nä det är nog för att det är kallare och mörkade nu.

Väl hemma blev det såklart en dusch och sedan åkte vi och hämtade pizza.

Tränade faktiskt lite fjärrdirrigering med hundarna inomhus ikväll men annars var det tv som gällde.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ni har blivit utmanade! Läs på vår hemsida!