fredag, oktober 19, 2007

Fredag

Äntligen helg men först var vi tvungna att hålla oss borta från kontoret på jobbet. Vi skulle passa på att planera inför 2008 men du fick vi äntligen ta del av den rapport som gjorts sedan utredningen på vårt kontor. En utredning som tydligen ska ligga till grund för en organsiationsförädring. Vi har redan hört "rykten" om vad som ska hända och vi tycker inte utredningen och organisationsförändringarna hänger ihop så vi vill få vissa klargörande vilket vi förhoppningsvis ska få nästa vecka.

Efter jobbet åkte jag upp i skogen för att springa igen. Märkte snabbt at Neo inte riktigt hängde med och efter ett tag konstaterade jag att han gång på gång försökte bajsa men att det inte kom nått. Lät honom vara och sprang fram till den vändplan där jag brukar vända. På vägen tillbaka mötte jag och Humla Neo igen och han vände med oss men hängde inte med. Till slut var jag tvungen att gå och ändå hängde han inte med. Kopplade honom och då gick det bättre men han hade stora problem och efter ett tag stälde han sig och spydde också. Då fick ha gå lös igen i sin egen takt. Jag gick i min takt för att inte bli kall.

När jag kom fram till bilen hade det blivit rejällt mörkt. Startade bilen och körde sakta tillbaka efter grusvägen och konstaterade att det var tur att Neo hade reflexväst på sig annars hade jag aldrig sett honom där han stod nere i diket. Lyfte in honom i bilen och åkte hem.

Väl hemma släppte jag som vanligt ut hundarna och bad dem springa in på gården. Neo sprang dock på sidan om gården och satte sig ännu en gång. Nu fick han äntligen ut två stenhårda "pingiskulor". Phu!! Trodde han hade fått tillbaka problemet att bajsa men det visade sig bara att han blivit hård i magen av köttbenet som han smaksade i sig igår...

Vi gjorde egen pizza och testade drinkar i form av pulverpåsar som vi köte på Ida som sedan blandas med Rom. Kommer inte att köpa dem igen för de var verkligen skitäckliga!!!

Inga kommentarer: