torsdag, oktober 25, 2007

Ny tripp

Började arbetsdagen med att träna styrketräning i källaren. Kändes bra, man blir pigg direkt. Gick sedan upp och hämtade de grejer som behövdes för dagen. Skulle åka ner till Söderhamn för miljötillsynsmöte. Ovanligt många handläggare på plats och representanter från samtliga kommunder och länsstyrelsen. Mötet pågick till klockan 16 då vi tog en promenad tillbaka ut till resecentrat och tog tåget hem till Hudik.

Henke hämtade upp mig på tågstation och sedan åkte vi och provkörde en ny bil, en saab 9-5 2,3t av 2005 års modell. Bilden hade gått 5000 mil och uppfyllde alla våra krav. Möjligen är den lite väl dyr så vi får se om vi byter upp oss eller ej.

Kom inte hem förrän 18:30 så det var rejällt mörkt när jag gick ut med hundarna. Blev en promenad uppe i "lillskogen" idag. Har verkligen dåligt samvete för hundarna, de har inte gjort något psykiskt jobb på flera veckor nu. Men men det kommer väl, lite svårt att hinna med när man jobbar mycket.

Efter promenaden gjorde jag iordning mat och ställde på bänken i väntan på att Henke skulle koma från innebandyn. Neo har som sagts tidigare fått en enorm aptit sedan kastreringen så för andra gången i hela sitt liv stal han mat. Hoppade ipp med framtassarna på käksbänken och klängde sig upp så att han nådde maten på tallriken. Hörde honom när jag var i vardagsrummet så jag rusade in i köket, skällde ut honom och tvingade ut honom från köket och gav sedan Humla den mat som Neo hunnit slicka på. Neo fick sedan sitta utanför köket medans jag fördigställde det sista av maten. En nackdel men i övrigt är jag sååå glad att han äter, spar en massa tid för oss som fick leka mat i Neo tidigare.

Inga kommentarer: