onsdag, oktober 24, 2007

Stockholm stockholm...

Idag blev det uppstigning strax före sex för att vara på tågstation klockan 7. Av någon anledning var det stressigt stressigt hemma så jag blev avsläppt på tågstation redan 06:40!!! 20 minuters väntan altså å till på köpet var tåget 15 minuter försenat så det blev 35 minuters väntan.

Väl i Stockholm lurade jag iväg Ann-Sofie till fel konferernsanläggning men vi hann i tid i alla fall... REACH, EU:s nya kemikalielagstiftning skulle stötas och blötas vid dagen seminarium som varade fram till klockan 16. Då hade vi en timma på oss att gå på stan också vilket var ganska lagom.

Väl på tåget väntade många stopp för tågmöten, väntan på att få köra in på stationer och stoppsignaler så innan vi anlände till Hudiksvall igen var vi 45 minuter sena. Till på köpet ska tilläggas att åtminstone tre av tåget toaletter var ur funktion. Vet inte var SJ hade för budget 2000 resa idag, biljetten var dock inge billigare...

Kom altså hem klockan 21 så det blev sen middag. Henke hade förberett omelett så han stekte snabbt och snärtigt på den så vi fick god mat nästan direkt.

Bokade bil inför morgondagen, såg House och lite annat innan det var dags att krypa till kojs.

Inga kommentarer: