lördag, oktober 13, 2007

Shopping

Idag steg jag upp klockan 07:30, blötla labbarnas mat och hoppade sedan i duschen och klädde mig. Släppte ut hundarna på gården och åt sedan frukost. Efter frukosten gick jag en sväng med labbarna innan jag släppte in dem hemma hos sig. Gick hem och gjorde mig iordning och gick sedan samma runda med Neo och Humla. Precis när jag kom tillbaka kom Ida och Gösta och hämtade mig. Idag skulle vi nämligen åka till Gävle, Jag, Ida och Kicki för att umgås och gå och shoppa.

När vi kom fram till Gävle började vi med att gå på Naturkompaniet. Där köpte jag äntligen min "jakthatt" som jag haft ångest över att jag inte köpt de två senaste gångerna. Hittade också ett par skitsnygga Haglöftbyxor som jag sååå gärna vill ha men de kostade 1200 kr så det får bli nån annan gång. Idag blev det en hatt för 600 kr istället.

Mötte Kicki på torget och började sedan med att fika en macka och kaffe inna vi började shoppa på allvar. Hann inte mycket innan vi konstaterade att det var dags att åka hem, klockan hade snabbt blivit 15. Hade dock hunnit inhandla 6 olika typer av tröjor, en hatt och en stegräknare. Idag hade jag verkligen kunna shoppa hur mycket som helst!!!

Tåget skulle enligt tidtabellen gå 15:15. Vi gick i lugnan ro till tåget, stannade till och köpte en dricka och gick sedan till perongen. Var på plats precis 5 minuter före tåget skulle gå och då är hela tåget stängt förutom dörren där kontuktören går in. På skylten står att tåget avgår 15:10. Vi skyndar oss in genom dörren och precis när vi satt oss rullar tåget iväg. Då står det på väggen , i tåget att lördagarnas avgång klockan 15:10 var ändrad. jamen, då är det väl hög tid att byta ut tidtabellerna också!!!. Vi tog tidtabellen på turistbyrån samma dag och den ska enligt märkningen gälla fram till februari. Konstigt!!!

När jag kom hem åkte jag till Enånger och fikade och hämtade hundarna. Kom hem vid 20-tiden och hämtade då labradorerna igen. Vovvarna vår något mera avslappnade idag men när jag började med maten hade jag dock alla 5 hundarna vid fötterna. Å på tal om mat, jösses vad Neo harblivit matglad efter operationen. Otroligt att han fått sån aptit på bara 5 dagar.

Kvällen spenderade jag framför tv:n med datorn i knät

Inga kommentarer: