måndag, oktober 08, 2007

Neolina

Dagen efter besvikelsen över 2.an på tollingjaktprovet. Vet att man inte ska vara besviken på ett 2:a pris men det känns såå snöpligt at tollingen inte skulle funka. Nåväl, finns inget att göra år det nu, vi får ta nya tag nästa år.

Vovvarna hängde med i bilen idag. Klockan 08:30 hade vi tid hos veterinären för kastrering av Neo. Klockan 11 kom ett MMS med en bild på Neo och information om att operationen nu var klar och att operationen gått bra, tur att man har snälla kontakter på kliniken. Efter jobbet, klockan 16:30 åkte vi och hämtade Neo och även om han var lite seg så verkade han vid gott mod. Therese hade varit snäll och skrapat tandsten och klippt klorna när han ändå var sövd, Tack snälla Therese, vilken service man får!!!

När han kom hem var det skönt att få ta av tratten, då la sig Neo och sov i soffan. Efter en stund gick Henke en promenad och det gick utan problem, han var såklart lugnare än vanligt men han kunde både kissa och bajsa om än lite åt gången.

Jag och Humla gick upp i skogen och körde lite markeringar, i huvudsak dubbelmarkeringar vilket gick alldeles utmärkt. Körde också lite dirrigering, uttecken på enkel nivå.

Väl hemma tog vi hand om Neo, lagade mat och slappade sedan välförtjänt i soffan efter en intensiv helg

Inga kommentarer: