torsdag, oktober 02, 2008

Regnet vräker ner

Idag var det kolmörkt när man steg upp. Regnet vräkte ner, det småblåste lite och var allmänt ett riktigt höstrusk. Hade tur under lunch och det var uppehåll under promenaden. Humlas vattensvans verkar vara i stort sett återställd var bara precis när jag kom hem som jag tyckte att den hängde lite. Ska bli intressant att se om inte svansen är helt återställd till i kväll. Hoppas hoppas!!!

På eftermiddagen var vi ute och inventerade ett industriområde utanför Hudiksvall och när jag kom hem från jobbet hade det börja regna igen. Vilade en halvtimma och gick sedan ut i lilla skogen med hundarna. Humlas svans verkade när vi kom hem helt återställd. Phu vad skönt. Det blir tyvärr ingen träning i veckan eftersom jag vill att svansen ska få vila nu när det är så kallt och blött å så får vi hoppas att vattensvansen inte kommer tillbaka i helgen när det tydligen ska regna och till och med snöa i inlanden. Brr snart är vintern här!!!

Efter maten betalade jag den näst sista räkningen från jaktprovet samt sammanställde ett faktureringsunderlag och betalade tillbaka de sista anmälningsavgifterna. Förhoppningsvis kan jag sammanställa resultatet nästa veckan men jag tror faktiskt att jaktprovet gick med vinst tack vare alla återbud utan giltig anledning men vi får se...

Inga kommentarer: