lördag, oktober 11, 2008

Ledig

Phu, äntligen ledig!!!! Å så vaknar man före 7, typiskt!!!

Hur som helst så steg jag upp klockan 07:30, surfade lite och åt sedan frukost. Klockan 10 var jag därför ute i skogen medan Henke åkte och spelade trav, hämtade diverse grejer på jobbet och på Håsta.

Jag kom hem från skogen strax efter klockan 11 helt genomsvettig. Började direkt att slå ner staketstolp och Henke anslöt så snart han kom. Phu var en hel del jobb men nu är de flesta på plats. De sista kan vi inte slå ner förrän lastbilarna med fyllnadsmassor kommit. Sen kommer vi dessutom att behöva räta upp vissa stolpar lite senare men det tag vi när det är dags.

Arbetet tog sin tid så vi var inte färdiga förrän klockan var 15 men det gick mycket bättre än jag trodde att det skulle. Vi hann ju allt på en dag. Eftersom vi dessutom spikat upp llite avskärmande bräder så kan man inte längre cykla på stigen som gått över vår tomt.

Efter jobbet stack Henke ut och sprang och jag gick ett lite rastningspromenade med vovvarna innan jag gick in och alappade. Lunch blev det klockan 16 efter att Henke kommit hem.

Inga kommentarer: