måndag, oktober 20, 2008

Henke 33 år

Idag fylde Henke år. Vi har ju beslutat att inte hålla på att köpa dyra presenter till varann men nått vill man ju ge. Funderade länge på lunchen men med hjälp av Birgitta som jag stötte på när jag gick ner på stan så blev det i alla fall en lite present.

På jobbet blev det provtagning, omprov på de ställen som fått anmärkning på diverse provtagningar tidigare i år.

Efter jobbet åkte vi och handlade lite, Henke åkte också ner på jobbet och hämtade lite skivor och pallar som grannarna ska få använda när de drar fram båten över vår nyutfyllda infart. Jag gick också ut med hundarna och dammsög nedrevåningen. Henke satte igång me matlagningen. Blev följande meny:

En drink till matlagningen

Förrätt: Löjromstoast med creamfraiche och rödlök och till det såklart ett vitt vin

Varmrätt: Fläskfilégryta med paprika, banan och curry och till det klyftpotatis med div grönsaker och såklart rött vin till det.

Till efterrätt köpte vi Glen Strömbergs Tiramisu och till det fick jag lite päroncognac medan Henke tog sig en whiskey

När vi var riktigt mätta kom Lasse och Birgitta med en jättegod chokladmousse-tårta.

Eftersom Henke varit och sprungit "Tjurruset" och han fått hemska skavsår var det passande med fotbadssalt och en skön fotkräm. Han har även tidigare pratat om att hon skulle vilja gå på fotvård men det kostar han ju inte på sig utan Lasse och Birgitta gav honom ett presentkort på fotvård vilket ju var mycket passande.

Inga kommentarer: