fredag, oktober 10, 2008

Riktigt slö

Idag efter jobbet så snabbade jag mig ut i skogen och gick med hundarna. Kom till en ny plats där jag tror att det kan finnas en del kantareller, ska gå tillbaka någon annan dag då jag är ute tidigare så att det inte hinner bli mörkt.

När jag kom hem skjutsade jag ner Henke på stan eftersom det skulle ha loge-möte med middag. Själv åkte jag sedan hem och fixade mat på egen hand. Efter maten och lite surfning så slappade jag framför tvn. Låg i sängen så nån gång vid 22-tiden måste jag ha somnat. Sov så hårt att jag inte ens vaknade när Henke kom hem trots att hundarna hade skällt som skjutton.

Resten av natten blev dock inte så angenäm. Vaknade strax efter 00:00 med sprängande huvudvärk och alldels blöt i svett. Gick ner och tog en nässpray och gick sedan och la mig igen. Vid 3 tiden var jag ner igen och hämtade en kylmask, fortfarande svettig.

Strax efter klockan 4 var jag ner ännu en gång, denna gång tog jag annan medicin samt en ny sval och skön ansiktsmask. Nu somnade jag om ordentligt och var fri från huvudvärk när jag vaknade klockan 06:00

Inga kommentarer: