fredag, oktober 31, 2008

Första snön

Idag kom den första snön och det blev rätt mycket också, bilder kommer längre ner

Hur som helst så jobbade vi halvtid idag så vi slutade redan klockan 13. Dagen spenderades med att plocka fram de sista akterna ur arkivet, var med på vår första intervju och pratade lite vattenprover.

Efter jobbet gick jag en promenad med vovvarna å såklart tyckte de att det var skitkul nu när det är snö i skogen. Hur som helst kan jag konstatera att min kamera nog ska lämnas in för jag tror att den fått sig nån smäll för det gå verkligen inte att få bra bilder, jo kanske var 20:e eller nått och de är inte jättebra de heller... Här kommer i alla fall några stycken.




Efter promenaden och packning åkte vi ut till Änga för att spendera helgen där. I morgon åker jag dock iväg på en utflykt ner till Söderhamn för att träna med Humla under överinseende av Ralf Falkeland. Ska bli himla skoj, hoppas vi inte blir allt för många, då får man ju himla mycket träningstid.
Väl i Änga så blev det middag och sedan gick jag och Henke en promenad medan barnen gick och la sig. Hmm när vi kom in var Neo helt inkletad i bajs. Det är inte kul att gå på täkter med hund lös i mörkret då vet man inte vad de hinner hitta på. Vi har ju lyshalsband på dem och de var ju aldrig långt ifrån oss så vi anade inget. Jä-la Neo. Nu blev det dusch och tvätt av reflexväst innan kvällens tillsugg...

Inga kommentarer: