fredag, oktober 17, 2008

Full fart

Idag var det full fart på jobbet. Först hade jag cesiummätningarna på förmiddagen, antalet prover är inte många nu för tiden så det hinner man med gott och väl.

Käkade på thaien på lunchen och åkte sedan hem en snabbis och rastade hundarna för att sedan åka iväg med lite kläder till klädinsamlingen och sedan tillbaka och göra några mätningar och avslutningsvis gå igenom Miljöreda och de användningsområde som man kan använda sig av vid planering av tillsyn.

Slutade tidigare då Tommy K lovat att komma och jämna ut jordmassorna direkt efter jobbet klockan 16:00. 16.10 var han på plats och massorna räckte alldeles utmärkt. nu ska vi jämna ut kanterna lite, beställa matjord och grus och sedan flytta lite buskar före vintern. Håller sig hösten varm blir det till att strö ut lite gräsfrön också men annars får vi göra det till våren istället.

Avsluta kvällen med att gå en promenad på Golfbanan vilket var jättehärligt då solen sken och markerna ändå helt folktomma. Hundarna sprang periodvis som tokar och jagade varandra över de stora platta ytorna.

Till middag gjorde vi lasagne och sedan somnade tyvärr jag framför tvn

Inga kommentarer: