fredag, oktober 24, 2008

Studiebesök

Idag på jobbet var jag inne på kontoret hela dagen med diverse pappersjobb.

Slutade direkt klockan 16:00 och åkte hem för att gå ut med hundarna eftersom jag skulle iväg lite senare och Henke var borta på Hockey i Timrå.

Det blev en skogspromenad och eftersom jag hade med en tennisboll fick hundarna två sök var. Gör det enkelt för mig och sätter hundarna på en plats där de inte ser var jag lägger tennisbollen. Jag går inom ett område och såklart ser de ungefär vart jag är men inte när jag lägger ner bollen. På så vis finns endast en enda tennisboll i söket så de får ligga i lite. Neo behöver börja använda näsan direkt och det måste han då det bara finns ett enda föremål. Humla behöver få bättre uthållighet och det får hon tack vare att det bara finns ett enda föremål. Å jag behöver bara konka med mig en enda tennisboll på promenaden vilket också är himla smidigt.

När vi kom hem blev det middag och sedan snabbt iväg för att var med på studiebesök på Holma Helsingland. Blev inget besök i fabriken men väl visning av produkter som tillverkats av Holmas garner. En julduk fastnade jag särksilt för men den kostade 1950kr å så mycket tycker jag inte en duk är värd.

Kom hem runt klockan 21:00, kollade på lite tv och gick sedan och la mig vd 22-tiden

Inga kommentarer: