lördag, juli 11, 2009

Dagen efter eller var det dagen före...?

Vaknade vid 10-tiden, duschade och åt frukost. Det var riktigt skönt att få duscha på riktigt efter att ha duschat med hjälp av hinkar hela veckan. Tog sedan en promenad till Mårten och Zandra, det var ritkigt varm och skönt idag... Hämtade bilen och tackade för kvällen före.

Åkte sedan och hämtade Thomas, Emil och Amanda och åkte ut till Långnäs. Där utspelade sig Midnight sun international's 2009. Inte mitt vanliga intresseområde men en trevlig dag på Piteå Dragway blev det. Dragracing stod på schemat och det var massor med folk och härligt väder så det var riktigt trevligt! Tyvärr såg det ofta ut som på första bilden men ibland så funkade allt så vi fick se fartfyllda åk så det skakade i oss men också en hemsk motorcykelvurma då föraren std på huvudet framför scykeln som sedan körde över honom. Ingen kom dock till skada som tur var...







Amanda och Emil lessnade dock efter ett tag i värmen så vi åkte hem och lämnade dem hos mormor och morfar och sedan åkte vi ut till stugan igen och åt en rikgt festmiddag med oxfilé och bakad potatis.

Idag var ingen bra dag för Thomas! Magdalena flyttade idag och hade medan vi var borta varit hem till deras hus och hämtat blandannat köksmöblerna. Inte kul att deras förhållande skulle sluta på detta vis!!!

Blev en jobbig dag för Thomas så han åkte hem strax före 21 å då satt vi och pratade en stund, eller ja till typ klockan 01 men då var det hög tid att att packa sig isäng för i morgon ska vi köra hem till Hudik igen.

Inga kommentarer: