torsdag, juli 16, 2009

Lekstuga... och hipp hipp!!!

Idag skulle det visa sig bli en riktigt effektiv dag. Vi vaknade vid 08:30-tiden och såklart blev det frukost först och diskade undan innan vi tog oss en långpromenad genom byn. Det var riktigt härligt väder, soligt och varm så när vi kom tillbaka så tog vi oss ett dopp i poolen innan vi duschade och slutligen gick in och åt lunch.


Efter maten packade vi ihop oss och åkte hemmåt. Klockan hade då blivit närmare 14:00 så när vi åkte hem tog vi med Lasses såg och sågbänk som vi lastade av hemma och sedan åkte vi och köpte en lekstuga och några lekablock på Beijer. Under hela tiden åskade det och regnade det en hel del. Vi köpte slutligen en liten, enkel prefabricerad stuga som vi kommer att isolera utvändigt och sedan inreda till hundhus. När vi åkte hem med den så passade vi även på att ta upp en av stenarna som spräckte fint av snigeldynamiten.

Efter detta så åkte vi upp i skogen och hämtade sand, sedan åkte vi och och köpte lite isolering och markduk så nu är vi reda att börja bygga....

Efter detta hade klockan redan hunni bli 19 så vi förberedde lite mat innan vi tog en promenad genom området med hundarna. Det är kul att se hur alla fixar och trixar med sina tomter nu när folk har semester.

Till middag blev det en hemgjord pizza med roccola, bacon, räkor mm men sen orkade vi inte göra nått kontruktivt resten av kvällen....

Å sist men inte minst!!! Hipp hipp hurra för idag fyller pappa år!!!

Inga kommentarer: