fredag, juli 17, 2009

Middagsbjudning

Sov till strax efter 10 och åt sedan frukost och grävde lite där stenarna för lekstugan ska placeras ut. Åkte på stan och handlade mat eftersom vi ska ha Ida, Gösta och Alice på middag ikväll. Passade också på att köpa lite nya blommor som jag planterade och idag fick vi också tag i fiberduk så Henke klippte till lite rutor där vi kompletteringssått gräs den senaste tiden. Få se om det tar sig bättre/snabbare nu.

Det var rejällt varmt idag så på eftermiddagen tog jag en promenad med hundarna som slutade med ett dopp i havet, i alla fall för hundarna, Jag gick bara omkring i vattnet eftersom jag inte hade nån bikini med mig.

Klockan 17 förberedde vi maten och klockan 18 kom Ida och Gösta. Vi grillade Oxfilé för första gången och det blev riktigt gott. Vi kunde sitta ute hela kvällen men när det blev sedn tyckte Gösta att det var dags att koppla in vår andra Imfravärme som ännu inte var inkopplad och monteras. SÅ i fyllan och villan så monterade elektrikern Gösta och Henke in den andra värmaren så det blev riktigt varmt och skönt även om jag tyckte det var lite kallt om benen så jag och Ida tog ut varsin filt som vi kunde värma oss med.

Vid 12-tiden åkte de hem, vi gick en tur med hundarna men det snurrade bra nog så jag dök isäng så snart jag kom hem.

Inga kommentarer: