torsdag, juli 23, 2009

Virkesinköp och takisolering

Tog lite sovmorgon idag eftersom vi vaknade när grannen satte igång och tvätta bilen klockan 06:30 i morse. Vi vaknade såklart men lyckades så småningom somna om och sov då till klockan 9:30.

Steg upp och åt frukost och gick sedan och hämtade bilen. Eller Henke hämtade bilen medan jag gick en runda i skogen under tiden.

Väl hemma mätte vi lite och gjorde en lista på vilka inköp vi behövde för att kunna isolera lekstugan som ni i det närmaste är klar. Dörren är dock inte fastsatt ännu eftersom den ska gå utåt och vi kommer att isolera lekstugan på utsidan.

Efter beräkningarna så åkte vi till Byggmax och inhandlade takplåt, reglar, isolering och virke för att klä utsidan. Blev såklart ett antal 1000-lappar...

Väl hemma lastade vi av och åt sedan lite lunch. Klockan hade nu hunnit bli efter tre så det var hög tid att sätta igång med bygget. Började med att regla taket och isolera det.

Gjorde en paus och gick och körde Neo i lite lydnad. Blev fotgående, inkallning, vittringapportering och fjärrdirrigering. Han skötte sig på det hela väldigt bra men vi har som alltid att börja om med fjärren.... Han rör sig nästan en kroppslängd frammåt på 6 skiften.

Fortsatte bygga ytterligare men klockan 17 åkte jag iväg med Helena och tränade lite vid båten. Blev markering/dirrigeringsträning men fokus att ta sig över hinder samt avslutade med lite viltträning med kråka och rapphöna. Gick sådär tycker jag, tog allt men med dåliga grepp på kråkan igen.

Precis när vi tränat klart började det att regna så jag åkte hem och satte igång med maten. Henke hade gjort klart taket sånär som på takplåten och var ute med Neo när jag kom hem.

På kvällen blev det middag och tv trots att det bara var skit att se...

Inga kommentarer: