torsdag, juli 30, 2009

En heldag till havs

Dagen började klockan 09:30, då var det rejällt varmt i båten för att inte tala om hur sandigt det var. Neo stod ju och grävde lite på stranden och när han torkade under natten så rasade sanden av Neo i sängen eftersom de är instängda med oss under natten.

Hur som helst kände jag mig lite seg på morgonen men gjorde i alla fall frukost och käkade men det mest revolutionerande var att Henke var dålig, det händer ju aldrig!!! Han blev liggande med huvudvärk och illamående fram till klockan 12 och under tiden låg jag på bryggan och solade och hann till och med med ett bad. Hundarna, ja de var rätt trötta från kvällen före de med så det sov tillsammans med Henke nere i båten.


När Henke piggat på sig gick vi en kortis med hundarna, käkade lunch och gick sedan bort och fiskade ett tag. På vägen dit trampade Henke in en gren genom Foppatoffeln och in i foten, aj aj!!! Henke fick i alla fall en liten "tröst-abborre" men den fick simma tillbaka och växa på sig ett tag till.

På kvällen grillade vi kött och sedan satt vi i båten och spelade kort och Yatzy medans det blev alldeles mörkt ute och spöregnade. Ikväll kom vi faktiskt i säng precis före 00:00, härligt!

Inga kommentarer: