lördag, juli 18, 2009

Solbada i poolen

Vaknade inte helt fräsch efter gårdagen men kände mig ändå så pass pigg att jag kunde hänga med till Ända för att sola och bara lite med Ida, Gösta och Alice. Det var härligt väder så vi njöt till fullo i solen och svalkade oss mellan varven i poolen. För Alice var det väl tvärt om, hon plockade vi upp ett par gånger när hon var alldeles blå om läpparna.

En kort promenad så att hundarna skulle få bada i bäcken samt för att hämta lite vatten ur tanken eftersom vägverket påverkat källan i lite för hög grad att vattnet inte längre är helt tillförlitligt.

Till lunch grillade vi hamburgare och sedan solbadade vi fram till klockan 16 då vi begav oss hemmåt igen.

Väl hemma planerade vi ut markstenarna som vi sedan ska bygga lekstugan på.

En promenad i området innan middag och sedan grillade vi oxfilén som vi inte grillade i går. Friterade den bakade potatisen och gjorde lite sallad och annat så det blev en riktig lyxmiddag. Till förrätt kokade vi lite sparris med riven västerbottenost och till efterätt blev det jordgubbar och grädde.

Vi somnade båte framför tvn och kom inte i säng förrän klockan 00:30 och sedan sov jag riktigt riktigt dåligt hela natten så jag var riktigt trätt när det var dags att stiga upp.

Inga kommentarer: