onsdag, juli 15, 2009

Änga och lite annat

Japp, eftersom släpet var fullastat med skräp så började dagen efter frukosten med att vi åkte till tippen och lastade av en massa grejer. Fyllde sedan våra två stora stenar på gården med snigeldynamit så nu hoppas vi att de spicker tills i morgon.

Efter lunchen så packade vi lite grejer och åkte till Änga. Vi hämtade upp Henkes försäldrar och lastade ur lite grejer innan vi åkte upp till Känna och badade i 25-gradigt vatten, härligt!!!

När vi kom tillbaka till Änga så skottade vi grus och sen blev det lite korv innan vi avslutade skottningen av det grus som de hade fått levererat till sig. Nu är hela uppfarten grusad...Under tiden som vi skottade var Neo unde garaget och intresserade sig för nått. Var ju bara tvungen att kolla vad det var och gissa vad vi hittade!!! En död hare!!!

Nu var vi dessutom så varma att det var dags för ännu ett bad, denna gång i poolen... Lasse och Henke blandade till GT till oss allesammans och sedan slappade vi i poolen en halvtimma tills vi var alldeles skrynkliga. Då blev det dusch och sedan var det dags att börja med maten.


Det var så härligt varmt och skönt att vi kunde sitta ute och käka fram till 21:30. Vi grillade lax och köttspett idag.

Vi var alla rätt trötta på kvällen så vi såg lite tv, åt jordgubbar och grädde men gick nog och la oss redan runt 00:00

Inga kommentarer: