lördag, juli 25, 2009

Föll på mållinjen

Ja, idag liksom de senaste dagarna så blev det lekstugebygge å jag trodde verkligen att vi skulle bli klar idag men vi föll på målsnöret...

Satte igång bygget så snart vi kände att vi kunde störa grannarna., blev strax efter klockan 10:00. Å sen jobbade vi på fram till klockan 14:30 då vi bröt för lunch och hundpromenad. Satte igång och jobba direkt efter det å trot eller ej men när det var två bräder kvar (Det får man ut från en "planka" då var det tomt i garaget så vi måste åka och köpa en planka i morgon, typiskt!!!

Nu är det altså 2 bräder som ska upp och sedan ska knutbräderna upp sedan är det dags att börja måla... Man tycker att man är klar men sen ska ju hundgården upp efter det å så ska det inredan och läggas matta inne i huset samt sågas upp en hundlucka men sen så...

Så här ser det ut nu:
Eftersom vi nu var helt slut klockan 18 så gjorde vi månadens räkningar och sedan åkte jag till Kaffebönan med hundarna så att det fick röja av sig lite medan Henke åkte och köpte lite snacks och Kinamat.




Vi kom hem samtidigt så vi käkade och sedan slappade vi framför tvn och jag pratade med mamma i telefon men mera orkade vi inte ikväll.

Inga kommentarer: