fredag, juli 10, 2009

Nordman var det tänkt...

Idag blev det nästan en heldag på stugan. Vi gick en promenad upp på berget igen och sedan var det så pass fint väder att vi faktiskt låg och solade ett tag. Jag till och med vågade mig på ett dopp i det blå men det kan jag säga.... Det var INTE varmt!!! 18 grader visade termometern..., brrrrr!!!

Var förresten förbi farmor och farfars grav i går också vilket såklart domumenterades:På eftermiddagen åkte jag och Henke in till Piteå igen. Ett snabbt stopp på systemet och sedan en sväng på Kvantum för att köpa lite frukost sedan checkade vi in i mammas och pappas lägenhet där vi ska sova inatt eftrsom vi tänkter gå ut och lyssna på Nordman. Vi är dock lite förgrymmade på att Nordman inte ska spela inne i stan förrän vid 00:00-00:30 tiden och det finns en risk att vi är nöjda före det så vi har inte köpt nått förköp.

Hämtade upp brorsan vid 18:30 och åkte till Mårten och Zandra för att grilla. Satt och pratade till Mårten kom hem som var vid 20-tiden. Då gick vi ut i grillkåtan och grillade och åt lite tilltugg som Sandra fixat.

När allt var klart gick vi in och kökade. Det smakade väldigt bra och vi satt och pratade länge och både ditten och datten... Senare på kvällen behövde jag gå på toa och då tänkte jag att det nog var dags att bege sig nu... Kollade på klockan och tro det eller ej men tiden hade bara sprungit iväg och klockan hade redan blivit 01:30 och vi hade missat Nordman! Nu var det ju ingen idé att gå ut så vi satt och pratade ytterligare en stund inna Mårten skjutsade hem både Thomas och oss. Kom väl isäng runt 02:30

Inga kommentarer: