måndag, juli 20, 2009

Spöregn!!!

När vi vaknade vräkte regnet å det verkade precis som om det aldrig skulle ta slut. Blev en lugn morgon och sedan tog vi en promenad i regnet. Efter det så åkte vi ner på stan för att titta på lite möbler men herrejösse!!! Hur kan en möbelaffär mitt i centrum ha sommarstängt??

Hamnade istället på Radjos och åt llunch tillsammans med Mats och sedan åkte vi runt på lite olika affärer bara som tidsfördriv.

När vi kom hem var jag supertrött så jag somnade i under filten i soffan en stund. För att komma igång igen gick vi en långpromenad med hundarna och sedan gjorde vi middag. Pratade med Thomas och mamma och sedan gick jag upp för att göra ett försök att ta bort den fula borden i ett av sovrummen.

Har retat mig på den sedan vi flyttat in men hur får man bort en bord utan att förstöra väven? Skitlätt, drog bort bården som skiktade sig. Fuktade väggen med en svamp och gnuggade sedan med naglarna. Det tog ca 1 timma att få bort hela bården som jag retat mig på i 7 år!!! Nu är det bara att rolla väven så är vi av med den hemska gula färgen.... Hmm, undrar vilken färg vi ska välja?

Inga kommentarer: